Hoşgeldiniz!

Hızlı İletişim

Contact us with this simple form * Zorunlu Alanlar





*

EĞİTİMLER

Eğitim Başvuru Formu   İndir


Kalite Yönetim Sistemleri Eğitimleri, ISO Standart Bilgilendirme ve Bilinçlendirme Seminerleri, Kişisel-Kurumsal Gelişim Eğitimleri ve Seminerleri konuları başta olmak üzere birçok konuda eğitim ve seminerlerimiz bulunmaktadır.
 

Kalite, Çevre, Otomotiv, İş Sağlığı ve Güvenliği, Gıda, Laboratuar, Medikal, Bilgi Güvenliği vs. konularında Belgelendirme Eğitimleri, İnsan Kaynakları, Satış-Pazarlama, Finans Yönetimi, İletişim Becerileri vs konularında ise Kişisel ve Kurumsal Gelişim Eğitimlerini ayrıntılı bir şekilde inceleyebilir, taleplerinizi bize iletebilirsiniz.

100’e yakın konu başlığı, 50’ye yakın eğitimci kadromuz ile kişisel ve kurumsal alanlarda alternatifli çözümler sunmaktayız. Eğitim öncesi ve sonrası oluşabilecek tüm soru ve sorunlarınız ile birebir ilgilenerek de bizi tercih etmenizdeki doğruluğu size ispatlamaktayız.

Tüm eğitimlerimiz; konularında uzman eğitimcilerimiz tarafından verilmektedir.


ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi
ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Standardı; bir ürünün üretiminden ya da hizmet sunumundan, müşteriye ulaştığı yere kadar her süreçte müşterinin beklenti ve gereksinimlerini karşılayarak kaliteyi güvence altına alan, tüm bu süreçlerde müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir standarttır.



ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi
Doğal yapı ve çevre özelliklerinin korunması için atılan bir adımdır. Etkili bir çevre yönetim sisteminin ne şekilde geliştirilmesi gerektiğini belirleyen, her tür kuruluşa uygulanabilen uluslar arası bir standarttır.



OHSAS 18001:2007 İş Sağlığı ve İş Güvenliği Yönetim Sistemi
OHSAS 18001, işyerinde meydana gelebilecek olası bir iş kazası riskini en aza indirgemek ve iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesiyle ilgili asgari şartları ortaya koymak için geliştirilmiş bir sistemdir. OHSAS 18001, kuruluşun kendi risklerini kontrol etmesi ve performansını iyileştirmesini sağlamak amacıyla sağlık ve güvenlik yönetim sistemlerine ilişkin koşulları tanımlayan uluslararası bir standarttır.



ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi
Uluslararası Standartlar Organizasyonu
ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri Standardını geliştirmiştir. Gıda Zincirinde Tüm Kuruluşlar İçin Şartlar olan ISO 22000 uluslararası bir standarttır ve yiyecek, içecek sunumu (catering) ve paketleme firmaları dahil "tarladan sofraya" gıda zincirindeki tüm kuruluşları kapsayan bir Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin şartlarını tanımlar.



IATF 16949:2016 Otomotiv Sektörü Kalite Yönetim Sistemi
ISO/TS 16949 Otomotiv Sektöründe Kalite Yönetim Sistemi Standardı; otomotiv sektöründeki üretici ana kuruluşların ve bu kuruluşlara yedek parça üreten yan kuruluşların kalite sistemlerinin ortak bir anlayış içinde güvence altına alınmasını ve bu anlayışın süreklilik kazanmasını amaçlayan sistematik bir yaklaşımdır.



ISO 13485:2016 Medikal Sektörü Kalite Yönetim Sistemi
ISO 13485 Tıbbi Cihazlar için Kalite Yönetim Sistemi, ISO 9001 standardı temel alınarak oluşturulmuş, tıbbi cihazlar için özel şartlar oluşturan uluslararası bir standarttır.

ISO 13485 Medikal Sektörde Kalite Yönetim Sistemi Standardı; imalatçıları, distribütörleri, ithalat ve ihracatçıları ve bu hizmetleri sağlayan kuruluşları yapılandırmak amacıyla oluşturulmuştur. Bu sistem AB Tıbbi Cihazlar Direktifi ile uyumlu olup CE markası ile birlikte uygulanmaktadır.



ISO 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi
Bilgi, kuruluşunuzun faaliyetleri ve belki devamı için büyük bir önem taşır. ISO/IEC 27001 Belgesi değerli bilgi varlıklarınızı yönetmenize ve korumanıza yardımcı olur. ISO/IEC 27001, Bilgi Güvenliği Yönetimi Sistemi (ISMS) gereksinimlerini tanımlayan tek uluslararası denetlenebilir standarttır.